Požurite s kupnjom ulaznica za koncert Miše Kovača!

Objavljeno: 28.03.2011. 11:30

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Nakon izrazito uspješnog koncerta 2009. godine koji je prema riječima upravitelja varaždinske  Arene bio "prvi pravi koncert u našoj dvorani", Mate Mišo Kovač vraća se u Varaždin. Živuća legenda domaće setrade održat će 9. travnja u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin koncertni spektakl humanitarnog karaktera pod nazivom "Svi pjevaju, svi pomažu".

Od svake prodane ulaznice za ovaj spektakl izdvojit će se 10 kuna za kupnju neurofeedback uređaja za Opću bolnicu Varaždin koji omogućava tretman djece sa simptomima autizma. Procijenjena vrijednost uređaja iznosi 55.000 kuna. Prodaja karata za ovaj humanitarni koncert počela je 10. ožujka, a dosadašnja prodaja najavljuje spektakl koji nikog neće ostaviti ravnodušnim.

"Prodaja karata ide izrazito dobro. Zadovoljni smo jer su ljudi već sada pokazali da vole Mišu, ali i da su spremni pomoći pri kupnji neurofeedback uređaja, a time i dječici kojima je uređaj potreban za napredak i normalno funkcioniranje u životu", izjavio je upravitelj Arene i organizator koncerta Neven Buljan

Neurofeedback je medicinski uređaj čiji se rad bazira na praćenju električne aktivnosti mozga (EEG-a) i davanju povratne informacije. Riječ je o metodi koja „uči“ mozak kako  poboljšati vlastito funkcioniranje. Neurofeedback terapija osmišljena je u SAD-u kao pomoć pilotima NASA-e za bolju koncentraciju, a zamisao se uskoro iskoristila i u zdravstvene svrhe pa danas postoji nekoliko modela koji se koriste za razne poremećaje. Uređaj omogućava tretman djece sa simptomima autizma te je zbog toga poželjan u terapiji jer i na ovom području donosi izvanredne rezultate.

Svi zainteresirani karte mogu kupiti po cijeni od 80 kuna za parter i 90 kuna za tribine, dok je cijena VIP ulaznica 250 kuna. Na dan koncerta cijena ulaznica će biti 90 kuna za parter i 100 kuna za tribine. Ulaznice se mogu kupiti u trgovinama Branka, caffe baru Črleni Lajbek, bistrou Time out, kavani Ivana u Ivancu, te Radio 1 u Čakovcu.

Organizator koncerta je tvrtka MaxBogl-Tehnobeton, a generalni medijski pokrovitelj Regionalni tjednik. Od sponzora koncerta treba spomenuti pivovaru Carlsberg, tj. Pan pivo, tvrtku Kos Transporti, Arsenal Ivezić Security, i Varaždinsku marketinšku agenciju (VAMP), dok su medijski pokrovitelji portal Aktualno.hr, Vznightlife.com, emedimurje.hr, eVaraždin.hr, Novi-marof.com, zatim Radio Megaton, Radio Varaždin, Radio 1, Radio Ivanec, Radio Novi Marof, Radio Max, Radio Sjeverozapad, Varaždinska televizija i Međimurske novine.


Komentari