“Vukovar ima herc za Mašu”

NK Varteks i HNK Vukovar 1991 odigrat će tekmu na Varteksovom stadionu i sudjelovati u humanitarnoj akciji za malu Mašu

Objavljeno: 10.02.2018. 09:55

Zadnja izmjena: 10.02.2018. 10:00

NK Varteks će 4. ožujka u sklopu prvog proljetnog kola 3. Hrvatske nogometne lige skupine Istok, na stadionu Varteksa ugostiti HNK Vukovar 1991, a u sklopu utakmice, NK Varteks i HNK Vukovar 1991 pridružit će se i humanitarnoj akciji “Vukovar ima herc za Mašu”, u sklopu koje će se prikupljati novčani prilozi za pomoć maloj Vukovarki, 13-mjesečnoj Maši koja treba transplantaciju bubrega.

Istoga dana obilježit će se i 28. godišnjica osnivanja navijačke skupine White Stones, te ovim putem White Stones, kao i NK Varteks, pozivaju navijače da se okupe u što većem broju te na taj način zajedno proslave rođendan navijača i pridonesu uspješnosti akcije za malu Mašu.

Također, White Stones će svoj rođendan proslaviti velikim koncertom i dan ranije, 3. ožujka, kada će nastupiti popularna Zadruga, dok će prije njih publiku zagrijati lokalni bendovi.

Kako se svake godine nogometni navijači okupljaju u Vukovaru da bi odali počast "Gradu heroju" i njegovim braniteljima, želja kluba je da se Vukovarski branitelji okupe na jednoj nogometnoj utakmici u Varaždinu i budu počasni gosti utakmice koja će biti odigrana u njihovu čast.

Na utakmicu su pozvani i gradonačelnici Vukovara i Varaždina, branitelji s područja Vukovara te sve braniteljske udruge s područja Varaždinske županije, dok je pokrovitelj utakmice Grad Varaždin.

 

Komentari