Novi termini filmskih projekcija u digitaliziranom kinu Galerija

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 14.11.2015. 21:15

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Foto: Kino Galerija

Kino Galerija, nakon što je digitalizirano sredinom rujna, od ovog mjeseca uvodi i nove termine redovnog programa. Umjeto dosadašnjih stalnih termina petkom i subotom, filmove u kinu Galerija od sada možete gledati i utorkom, četvrtkom i nedjeljom...

Petkom i subotom u 20 sati kino prikazuje igrane filmove, nedjelja je u 17 sati rezervirana je za animirane filmove za djecu, dok ostale termine popunjavaju dokumentarni i nezavisni filmovi koji su redom osvajali nagrade na najprestižnijim festivalima poput Cannesa, Venecije, Berlina, Sundancea, Sarajeva, Tribece.


Hotel Transilvanija 2 pravi je hit za djecu u kojem Drakula i prijatelji pokušavaju izvući van čudovište iz Drakulina sina kako Mavis ne bi napustila hotel. U stalnom terminu za djecu nedjeljom u 17 sati.

Hotel Transilvanija 2
nedjelja, 15. 11. u 17 h
Ulaznica 20 kuna

Igrani film Cure vodi nas u predgrađa Pariza dajući istovremeno sirovi i vrlo suptilni prikaz grupe srednjoškolki i njihovih životnih izbora u okruženju koje ih predestinira da postanu ili maloljetne majke ili djevojke/prostitutke lokalnih dilera i svodnika.

Distributer filma Cure (Zagreb Film Festival) donirat će tri kune od svake prodane ulaznice akciji Korak u život, koju organizira Rotary Club Zagreb Kaptol s ciljem osiguravanja studentskih stipendija mladima bez roditeljske skrbi.

Cure
nedjelja, 15. 11. u 19.30 h
utorak, 17. 11. u 19.30 h
Ulaznica 15 kuna

Komentari