'pusti lajk i sjedni na bajk'

13. 'ŠIC NA BIC' Zajašite svoj bicikl i odbiciklirajte 40-tak kilometara po Marofskom kraju

Objavljeno: 22.06.2018. 12:07

Zadnja izmjena: 22.06.2018. 12:15

Novomarofska biciklijada u organizaciji udruge “Mladi za Marof”, uz potporu grada Novog Marofa te biciklističkog kluba Maraton Beciklin, ove vas godine vodi kroz naš lijepi kraj po trinaesti puta.

Ruta tradicionalno započinje u 10 sati na Trgu hrvatske državnosti u Novom Marofu odakle se kreće prema Grani, Gornjem i Donjem Makojišću te se dolinom rijeke Lonje stiže sve do Breznice kroz Breznički Hum, Butkovec i Krščenovec. Nakon Breznice nastavlja se prema Visokom kroz Vinično i Kračevec te Sudovec kroz kojeg se dolazi do cilja ovogodišnje biciklijade, streljane SK Termika u Možđencu gdje će biti ručak i zabavni sadržaji za sve sudionike.

„ŠIC NA BIC“ je u posljednjih nekoliko godina postala jedna od najpoznatijih rekreativnih biciklijada u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Okuplja gotovo tri stotine biciklista koji klače četrdesetak kilometara po široj okolici Novog Marofa te okolnim gradovima i općinama.

Dođite s vašim biciklom u subotu 30. lipnja u Novi Marof te podržite biciklizam i zdrav način života sudjelujući na 13. po redu biciklijadi ''ŠIC NA BIC'' kojoj je ove godine slogan „Pusti lajk i sjedni na bajk“

Komentari