za trasholjupce

Otvoren 11. Trash film festival - danas je s vama Mario Kovač!

Objavljeno: 08.09.2016. 14:47

Zadnja izmjena: 08.09.2016. 14:48

Otvoren je 11. Trash film festival i to sinoćnjim nastupom  Anđe iz Nightmare Stagea i trasherske Disco Nindže, na Kapucinskom trgu u Varaždinu. Anđa se na festivalski crveni tepih dovezla u cadillacu, a na glavnoj festivalskoj pozornici Trash film festivala predstavila se izborom domaćih i stranih trash hitova dok ju je Disco Nindža popratio odličnim plesačkim nastupom.

Trashere su na glavnoj festivalskoj pozornici zabavljali i mladi varaždinski rock bend Faraday te bend The Fakin Lajsne, koji već tradicionalno nastupa na festivaluOvog puta predstavio se izborom rock hitova iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća budući da je tema ovogodišnjeg festivala upravo "Glamour sedamdesetih".

Otvorenje 11. Trash film festivala, uz brojne ljubitelje trash kulture iz svih dijelova Varaždina i šire, popratili su i članovi stručnog žirija Alen Liverić, Željko Vukmirica i Tomislav Pletenac.

 

Što ima danas...

Danas u Kinu Galerija u 17 sati počinje prikazivanje filmova iz službene konkurencije festivala, a u 18 sati u Atriju Županijske palače bit će održana javna tribina na temu "Pornografija – Trash ili umjetnost" koju će moderirati poznati kazališni i televizijski redatelj Mario Kovač uz brojne goste. U 19 sati na istom mjestu bit će održana trash verzija poznatog televizijskog kviza Kvizna situacija.

Večernji koncertni program donosi pak nastup dua Kaj ve? u Caffe baru Elephant. Riječ je o bendu koji izvodi najveće hitove Nicka Cavea na kajkavskom narječju.

Komentari