tradicionalno

Ove subote će se u Turistu održati Rotary bal, a sve će biti u duhu 60-tih godina prošlog stoljeća

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 21.02.2019. 09:52

Zadnja izmjena: 21.02.2019. 10:06

Rotary klub Varaždin ove subote organizira tradicionalni 25. Rotary bal - središnju humanitarnu akciju Rotary kluba Varaždin na kojoj se prikupljaju sredstva za fond Nagrade za izvrsnost kojom već 18 godina varaždinski rotarijanci prepoznaju i nagrađuju najbolje srednjoškolce, studente i polaznike poslijediplomskih studija.

Ovogodišnji Rotary bal biti će u duhu 60-ih godina prošlog stoljeća protkan glazbom ranog rock and rolla, rokabilly kulture i modom toga vremena. Tome će doprinijeti posebni glazbeni gosti Robert Mareković i Swingers (bivši Fantomi), kroz program će voditi poznati voditelj Mirko Fodor, a u cjelovečernjem programu biti će niz zanimljivosti i iznenađenja za posjetitelje.

Među ostalim, na ulazu u svečanu dvoranu hotela Turist biti će u suradnji s Auto kućom Prikratki izložena originalni motocikli i „fićo“ iz ranih 60-ih, sve će sudionike na „crvenom tepihu“ fotografirati foto – video studio Plavec – Fiket, nuditi će se jela i pića s menija iz tog vremena, koktel-majstor Denis iz Mai-Thai koktel bara pripremat će koktele s recepturom iz ranih 60-ih, a za posebnu dekoraciju stolova i dvorane u duhu romantičnih 60-ih godina zaduženi su članovi Rotaract kluba Varaždin.

Predsjednik Rotary kluba Varaždin Andrija Petrović rekao je da će posjetitelje dočekati brojna iznenađenja, te pozvao i druge građane, a ne samo rotarijance, da se u subotnju večer vrate pola stoljeća unatrag. Ulaznice za ovaj zanimljiv društveni događaj, po cijeni od 400 kuna mogu se nabaviti na recepciji hotela Turist ili izravnom uplatom na žiro – račun Rotary kluba Varaždin IBAN HR8423600001502472598. Važno je istaknuti da će prihod s ove tradicionalne humanitarne akcije Rotary kluba Varaždin i ove godine biti uplaćen u fond Nagrade za izvrsnost kao središnje humanitarne akcije toga kluba.

 

Komentari