humanitarno i zabavno

Ove subote dođite u Medinu škrinju, dobro se zabavite i svojim prilogom pomognite slijepoj Anji Maltarski

Objavljeno: 06.02.2018. 13:03

Zadnja izmjena: 06.02.2018. 13:14

Foto: Arhiva

Ove subote u Medinoj škrinji organizira se 11. humanitarni maskenbal. Osim što se možete dobro zabaviti, svojim sudjelovanjem možete pomoći i slijepoj studentici Anji Maltarski.

Maskenbal koji započinje u 20 sati organizira New Century Lions Club "Varaždin Millennium",  a cjelokupni program vodit će Ivica Gašparac - Gašo.

Vrijedno uči i polaže ispite

Kada je prošle godine organiziran 10. maskenbal - kojega smo i mi medijski popratili - Anja je bila studentica treće godine dodiplomskog studija sociologije i pedagogije na Filozofskom fakultetu. Pomoć s prošlogodišnjeg maskenbala nije bila uzaludna - jer Anja vrijedno uči i sad je već na diplomskom studiju.

>> FOTO: Sinoć usred Varaždina govor održao Donald Trump - megafotogalerija maskenbala

Prisutne će zabavljati humanitarni DJ Mario Kovač, nadareni umjetnik koji svesrdno pomaže slijepe i slabovidne Pripremljene su tombole, pića po promotivnoj cijeni, a za najbolje maske predviđene su vrijedne nagrade. Suorganizator humanitarne akcije HDS ZAMP odrekao se iznosa autorske naknade za javnu izvedbu glazbenih djela i iznosa troškova naplate u korist prikupljanja sredstava za stipendiranje.

Evo kako možete pomoći Anji

Pomoći možete kupnjom ulaznice po cijeni od 70 kuna ili uplatom novčanog iznosa na račun NCLC VARAŽDIN MILLENNIUM otvorenog za potrebe ove humanitarne akcije (PBZ) IBAN: HR4323400091510908994 s naznakom "za Humanitarni maskenbal 2018".
Humanitarnu akciju možete podržati i izdavanjem poklon-bona koji će se iskoristiti kao nagrada za jednu od najboljih maski i/ili nekim dragim poklonima koji će se iskoristiti za tombolu. Kontakt osoba Lions kluba je Janja Lončar Puček, čija je adresa elektroničke pošte [email protected]. Ako još ne znate kakvu biste masku stavili - evo vam par prošlogodišnjih ideja.

Komentari