Počinje proslava Dana općine Ljubešćica: Slijedi nam tri dana dobre zabave

Piše: evarazdin

Objavljeno: 03.08.2012. 14:12

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

U Ljubešćici manifestacijom nazvanom "Ljubešćica u srcu" u petak počinje trodnevna proslava Dana općine, polaganjem vijenaca kod spomenika hrvatskih branitelja, a nakon sjednice Općinskog vijeća u 21 sat počinje glazbeno-zabavna večer uz klapu Kampanel i Gloria band....

U subotu će događanja započeti od ranog jutra, budnicom već u 6 sati ljubeških vatrogasaca, koji ove godine proslavljaju 80. godina postojanja. Njima u čast, u 8 sati održat e se i sveta misa, a od 11 sati započet će svečani mimohod ulicama Ljubešćice, uz milenijsku fotografiju iz zraka. U 11:30 održat će se i svečana sjednica slavljeničkog DVD Ljubešćica.

Subota je rezervirana i za ribički turnir, koji počinje već u 7 sati, od jutra počinju i turniri u malom nogometu i tenisu. Osim klasičnog natjecateljskog sporta, bit će tu još i Paintballa, ali i natjecanje udruga u spremanju paprikaša te sportske seoske igre Ljubešćica 2012, koje počinju u 15 sati. Od 20 sati, u šatoru kod škole bit će ponovno atraktivan glazbeni program uz Tequila band te Peti element.

U nedjelju u 11 sati, služit će se i misa, povodom blagdana Majke Božje Snježne, a od 14 sati započet će poznati Ljubeški sejem, na kojem će se predstaviti udruge i obrtnici ljubeškog kraja. Od 18 sati održat će se Etno susreti, a Dani općine završit će u nedjelju navečer nastupom popularnog sastava Gazde.

Komentari