u nedjelju, 25.ožujka

Popularan zagrebački pub kviz KOZa gostuje u Varaždinu - evo detalja

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 20.03.2018. 17:22

Zadnja izmjena: 20.03.2018. 17:22

U nedjelju, 25. ožujka popularan zagrebački pub kviz KOZa gostovat će u Varaždinu.S početkom u 19.30 sati, u prostoru kluba Bard održat će se dvosatni kviz općeg znanja uz velik broj lijepih nagrada za najuspješnije i najsretnije sudionike. Svaka ekipa zainteresirana za igranje kviza može se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe, a sudjelovanje se naplaćuje 15 kuna po članici/članu ekipe.

KOZa (skraćeno od „kviz općeg znanja“) posljednjih je godina uvjerljivo najpopularniji zagrebački pub kviz koji svaki tjedan privlači u prosjeku dvjestotinjak kvizašica i kvizaša. 

Kviz se sastoji od stotinjak pitanja raspoređenih u pet različitih kategorija, a zamišljen je kao zabavna, opuštena provjera općeg znanja u ugodnoj atmosferi. Prema riječima organizatora, gostovanje u Varaždinu već je dugo u planu.

Glavna poruka KOZe simpatičan je moto „znanje se isplati“, a da stvarno tako i bude, pobrinuli su se brojni sponzori koji su rado podržali gostovanje u Varaždinu. Bogat nagradni fond osigurali su Kino Gaj, restoran Palatin, Staropramen, Henkel, Voćne rakije Petković, Blitz Cinestar, Carta Magica, a veseloj će se prigodi vjerojatno pridružiti još neki.

S obzirom na ograničen broj stolova u Bardu, želite li zaigrati KOZu rezervirajte stol za svoju ekipu što je prije moguće putem ovog linka. 

 

Komentari