u yeti baru

Predavanje avanturista Srećka Vukova - saznajte sve o prvoj dugometražnoj planinarskoj stazi 'Via Adriatica'

Objavljeno: 25.11.2017. 16:20

Zadnja izmjena: 25.11.2017. 16:27

Foto: Facebook

Svi avantursti i ljubitelji planina dođite sljedeći četvrtak u Caffe bar YETI i "proputujte" 'Via Adriaticom' kroz prekrasne  fotografije, filmove i priču istinskog avanturiste Srećka Vukova koji će vam pričati o stvaranju ove prve dugometražne, mega turističko-planinarske staza u Hrvatskoj, koja se proteže duž čitave jadranske obale u dužini od oko 1070 km.

'Via Adriatica Trail' prva je dugometražna, mega turističko-planinarska staza u Hrvatskoj, dužine oko 1070 km koja povezuje naše najatraktivnije planinske masive cijelom dužinom jadranske obale od Istre preko Velebita, Dinare, Kozjaka, Mosora, Omiške Dinare, Biokova preko Pelješca do Sniježnice kod Dubrovnika.

Prezentaciju ove avanturističke rute uz projekciju fotografija održat će njezin idejni začetnik Srećko Vukov iz Zagreba koji se bavi planinarenjem, bicikliranjem, skijanjem, kajakarenjem, jahanjem, a okušao se i u ronjenju, slobodnom penjanju i špiljarenju.

Motorom je upoznavao skrivene zakutke Hrvatske, biciklom solo vozio 1150 km u 10 dana od Zagreba do Dubrovnika pa do Šibenika, pedalirao mnogim planinarskim stazama i makadamima, kajakom plovio brojnim rijekama, a planinario je po gotovo svim hrvatskim planinama i stazama.

Dakle, ovo je prilika da saznate puni korisnih informacija od ovog iskusnog i čistokrvnog avanturiste koji svoju ideju prvi puta prezentira u ovim našim sjevernim krajevima.

Komentari