Pridružite se kneginečkoj veselici u Lumini shopping centru!

Objavljeno: 11.07.2015. 14:36

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:24

Foto: Lumini centar

Dok uživate u kupovini uz ljetne popuste koji su u punom jeku, zabavite se uz luna park i tamburaše. U programu proslave Dana Općine Gornji Kneginec, Lumini sudjeluje kao jedna od postaja tradicionalne kneginečke biciklijade.

U sklopu obilježavanja blagdana sv. Magdalene i dana Općine Gornji Kneginec, organizirane su razne aktivnosti u kojima i ove godine sudjeluje Lumini. Tako će 18. i 19. srpnja Lumini shopping centar biti jedna od postaja tradicionalne kneginečke biciklijade.

Prijave i start biciklijade su na Trgu dr. Franje Tuđmana u Turčinu u subotu 18.7. u 10:00 sati, a već prva postaja nakon starta je Lumini. Vrijedne vozače Stadium Bowling nagrađuje besplatnim kuglanjem, a hipermarket Victus Lumini i Stanić sladoledima Cornetto. Osim toga, za bicikliste su pripremljena i kratka nagradna natjecanja.  

A svi stanovnici Općine Gornji Kneginec i njihovi gosti, ove godine mogu i kod Luminija uživati u vlakiću, ringišpilu, zračnom dvorcu i drugim sadržajima zabavnog luna parka, tijekom cijelog vikenda 18. i 19.7. kao i u nastupima tamburaškog sastava 'Delirij' oba dana nakon 16 sati.   

Pridružite se Kneginečkoj veselici u Lumini centru  i uživajte u povoljnoj ljetnoj kupovini u najvećem centru za shopping i zabavu u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Komentari