5 tjedana za samo 120 kuna

Prijavite se na tečaj stranih jezika u Ludbregu i Varaždinu - evo detalja

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 12.01.2018. 11:41

Zadnja izmjena: 12.01.2018. 11:41

Međunarodna organizacija mladih, ove zime ponovno organizira projekt ‘World in the City’ koji se održava u Ludbregu i Varaždinu. Projekt ‘World in the City’ namijenjen je svima koji žele naučiti neki novi jezik. Radionice koje se održavaju u sklopu projekta prilagođene svim dobnim skupinama.

Radionice stranih jezika započinju 15.siječnja na kojima će polaznici, u trajanju od 5 tjedana, imati priliku naučiti jedan od ponuđenih stranih jezika: engleski, španjolski i francuski (održava se samo u Varaždinu).

Predavanja na radionicama drže strani praktikanti, studenti volonteri, te uz njih svi polaznici imaju priliku, osim stranog jezika, naučiti mnogo toga o drugačijim kulturama te unaprijediti svoje komunikacijske vještine. Cijena radionica za svih 5 tjedana je 120 kuna, a radionice se održavaju u Sredjoj školi Ludbreg (Trg Svetog Trojstva 16) tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom u terminu od 16:30 do 20:00 sati.

Praktikanti koji održavaju satove radionica su: Julia Carraro iz Brazila i Lin Zhang iz Kine za engleski jezik, Santiago Regnasco i Martin Blanco iz Argentine za španjolski te Israel Zakpa s Obale Bjelokosti za francuski jezik.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti do subote 13.1. u 12:00 sati ovdje.

Komentari