Proljetni vikend u Luminiju uz oslikavanje lica i kreativne radionice

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 13.04.2015. 10:15

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Ilustracija

Lumini centar u Varaždinu potpuno će preplaviti proljetni ugođaj u dane vikenda, 18. i 19. travnja kao i na Dan planeta Zemlje, 22. travnja...

Već prvog dana, u subotu najmlađe posjetitelje očekuje kreativna proljetna radionica od 11:00 – 13:00 sati i od 17.00 – 19.00 sati. Na ovoj nesvakidašnjoj radionici mališani će saditi proljetnice, a zasađeni cvjetić ponijeti sa sobom kući kao dar Lumini centra. Tijekom radionica, klinci će moći i potpuno besplatno oslikati lica veselim proljetnim motivima.

Kreativne radionice u Lumini centru nastavljaju se i u nedjelju. Od predmeta koje obično bacamo od smeće, mogu se izraditi itekako zanimljive igračke! Pokazat ćemo vam kako na radionicama maštovitog recikliranja. Sve mališane pozivamo da sa sobom ponesu potrošene role toaletnog papira, kartonske kutije od jaja ili plastične boce, te ih uz pomoć naših animatora pretvore u neodoljivu eko igračku.

A ako nemate vlastite materijale, Lumini će vam ih osigurati. Uz izradu eko igračaka, radit ćemo cvijeće i balone, te naravno besplatno oslikavati lica. Za klince, tu su i nagrade – nagrađujemo 10 najboljih eko izjava koje će tijekom dana animatori marljivo zapisivati i vješati na eko drvce.

Lumini centar slavi i Dan planeta Zemlje 22. travnja.  U 17 sati počinje predstava EKO EKO. Ova zabavna i duhovita edukativna predstava namijenjena je djeci od 4 do 14 godina, no vjerujemo da će biti zanimljiva i odraslima.

Slijedi EKO KVIZ u 17.45 s vrijednim nagradama za pobjednike, te utješnima za ostale sudionike.

Komentari