Toplički "Lajk za bajk 2015": U subotu biciklirajte po zagorskim bregima

Objavljeno: 06.07.2015. 16:51

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Ilustracija

Toplička udruga mladih četvrti puta priprema Topličku biciklijadu pod nazivom „Lajk za bajk“ što će se održati ove subote, 11. srpnja.

Biciklirat će se po zagorskim bregima, a organizatori najavljuju puno smijeha i dobre zabave.

- Sve što vam treba je bicikl i dobra volja. Već od prve biciklijade imamo želju da su naše rute prilagođene svima, pa i onim najmlađima, stoga pozivamo vas, vaše prijatelje, mame, tate, djecu, bake i djedove da se druže s nama na našoj četvrtoj biciklijadi - pozivaju iz TUM-a.

Kao i prošle godine biciklisti će se okupljati na Trgu Republike Hrvatske, u 9 sati gdje će sudionici podignuti majice te se uz piće podružiti s ostalim sudionicima.

U 10 sati nakon startnog znaka topličke gradonačalnice Goranke Štefanić kreće se na vožnju po zagorskim bregima. Ruta iznosi 35 kilometara, a tijekom vožnje zamišljena su stajanja te okrijepa prije samog dolaska na cilj. Cijena kotizacije iznosi 30 kuna.

- Novost na našoj biciklijadi je cilj koji se nalazi na nogometnom stadionu NK „Mladost“ gdje će bicikliste dočekati hrana (uključena u cijenu kotizacije), a caffe bar „Luna“ pobrinuti će se za akcijsku ponudu pića. Također, sudionici će se moći okušati u zabavnim igrama kao što su biciklistička alka, bacanje gume - poručuju organizatori.

Komentari