TZ Novog Marofa i ove godine organizira "Antunovo v Marofu"

Objavljeno: 31.03.2013. 17:08

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: Novi-marof.hr

Turistička zajednica Grada Novog Marofa i ove godine godini nastavlja tradiciju proslave i obilježavanja 13. lipnja, Blagdana Sv. Antuna Padovanskog i Dana Grada Novog Marofa.

„Dan Grada“ se ove godine vraća u sam centar Novog Marofa, a centralni program manifestacije odvijat će se na prostoru ispred Kulturnog centra „Ivan Rabuzin“, na glavnom gradskom trgu te na dijelu Zagorske ulice koja će tijekom programa biti zatvorena za promet.

„Antunovo v Marofu“ započinje u petak, 14. lipnja u večernjim satima gostovanjem klapa u Kulturnom centru i predstavljanjem gastronomske ponude u suradnji s Ribolovnim društvom iz Novog Marofa, te koncertom u šatoru na gradskom trgu.

Subota je rezervirana za tamburaške sastave, tradicionalni program Udruge PINTA „Marofski vinogradari svome gradu“, što pruža mogućnost degustacije najboljih vina novomarofskog kraja, lovačke specijalitete, sajam tradicionalnih proizvoda, predstave i zabavni program smijeha i zafrkancije za one najmlađe, likovnu koloniju, a na gradskom trgu priređujemo koncert poznatih estradnih izvođača.

„Večer folklora“ donosi XII. festival folklora u Novom Marofu, a održat će se u nedjelju na otvorenoj pozornici Kulturnog centra, popraćen bogatom ponudom starinskih jela i slastica kojom želimo prezentirati tradiciju i kulinarsko umijeće naših predaka.

Trodnevni program završava zabavnim koncertom pod šatorom na trgu. 

Izvor: Novi-marof.hr

Komentari