U dvorištu varaždinske obitelji Levačić naučite izraditi balzam za sunčanje

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 29.06.2015. 14:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Arhiva eVž

Kao dio Festivala varaždinskih dvorišta u subotu 4. srpnja održat će se  i radionica pod nazivom Izradi svoj balzam za sunčanje, a svi zainteresirani mogu s prijaviti  za sudjelovanje u Turističkoj zajednici grada Varaždina...

Festival varaždinskih dvorišta, koji će se u organizaciji TZ grada Varaždina održati u subotu otvorit će vrata tih skrivenih kutaka povijesne jezgre te svima pružiti priliku za uživanje u najintimnijim dijelovima Varaždina. 

U festival je uključeno 11 dvorišta u kojima su organizirani različiti programi, od monodrama do koncerta  najpopularnije hrvatske kantautorice Lovely Quinces, a u dvorištu Levačić održat će se i radionica pod nazivom „Izradi svoj balzam za sunčanje“.  

Svi oni koje zanima kako od prirodnih i dostupnih sastojaka izraditi balzam za sunčanje to će moći naučiti na radionici u dvorištu Levačić na Trgu slobode 7.  Održat će se dvije radionice -  od  10 do 12 sati i od 17 do 19 sati -  a pošto je broj polaznika ograničan, zainteresirani se za pojedini termin mogu prijaviti na e-mail [email protected]  ili osobno u Turističkoj zajednici grada Varaždina, radnim danom do 8 do 18 i subotom od 10 do 17 sati.

Komentari