U Malom dućanu obucite se od glave do pete za jednu kunu

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 30.05.2012. 09:34

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Sljedeća dva vikenda, Socijalna zadruga Humana Nova organizira prodaju (opo)rabljene odjeće odjeće u Čakovcu. Prodaja će se odvijati u prostorima Zadruge (dvorišna zgrada u kompleksu Stari hrast, kod nadvožnjaka, Dr. Ivana Novaka 38), u petak i subotu (1. i 2. te 8. i 9. lipnja), u vremenu od 8 do 15 sati.

(Opo)rabljena odjeća prodavati će se u 2 klase. Odjeća prve klase je očuvana, u nekim slučajevima i nenošena odjeća, visoke ili vrlo dobre kvalitete. Cijena prve klase odjeće kreće se u rasponu od jedne do 30 kuna.

Druga klasa (opo)rabljene odjeće slična je prvoj klasi odjeće koja se prodaje u Malim dućanima Humana Nova u Čakovcu i Varaždinu. Razlika je u tome da je 2. klasa odjeće dodatno obrađena (uklonjene su mrlje na odjeći), popravljena (nedostajali su gumbi, zatvarači) ili oporabljena.

Odjeća 2. klase prodavati će se na kilograme, a cijena kilograma odjeće 2. klase je 15 kuna. Dodajmo i to da kupci sami biraju odjeću i važu.

Inače, Socijalna zadruga Humana Nova potiče zapošljavanje osoba s invaliditetom i drugih društveno isključenih osoba kroz proizvodnju i prodaju kvalitetnih i inovativnih tekstilnih proizvoda od ekoloških i recikliranih materijala za domaće i inozemna tržišta.

Svojim djelovanjem aktivno i izravno doprinosi izgradnji društva tolerancije i suradnje te pomaže socijalno isključenim osobama i njihovim obiteljima unaprijediti njihovo samopouzdanje i kvalitetu života.

Komentari