Umirovljenici spremili bogat program uz Međunarodni dan starijih osoba

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 27.09.2012. 14:57

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba, u ponedjeljak 1. listopada s početkom u 10 sati bit će održan prigodan program za korisnike varaždinskog Doma za starije i nemoćne osobe te Dnevnog centra (Zavojna 6).

Već tradicionalno, program za korisnike izvode sami korisnici koji su članovi domskog pjevačkog zbora i literarno dramske sekcije, a koje su uvježbali i osmislili vanjski suradnik Miro Rogar, i radni terapeuti Vesna Pravica i Jelena Šamarija.

Nastupit će i članovi Kluba za starije osobe Varaždin sa folklornom grupom, a koje je uvježbala Milena Klinec, zamjenica predsjednice Kluba za starije osobe. Autor koreografije je Franjo Dvorščak.

Obilježavanje Međunarodnog dana starijih osoba počelo je u utorak 25.rujna kada je u 17 sati u Depadansi Doma, u Klubu za starije osobe održana je Glazbeno – pjesnička i plesna večer pod nazivom „U susret jeseni“.

U petak u 10 sati u prostoriji Radne terapije, te u Depadansi Doma u kuglani bit će održano zajedničko druženje korisnika i radnika u sportskim natjecanjima: kuglanju, pikadu i belotu , dok će proglašenje najboljih biti na Programu povodom Međunarodnog dana starijih osoba 1.listopada u 10 sati.

Komentari