Varaždinska premijera “Mein Kampa“ udruge Trash na Valentinovo

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 13.02.2015. 11:58

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Udruga Trash

Dugoočekivani antiratni spektakl udruge Trash pod nazivom „Mein Kamp“ bit će premijerno prikazan na Valentinovo u Kinu Galerija u Varaždinu. Posjetitelji će premijerno moći pogledati i izgubljeni futuristički blockbuster „B.O.B. 1000“...

U povodu dana zaljubljenih, 10. obljetnice osnivanja Udruge Trash i 140. obljetnice upoznavanja Winnetoua i Old Shatterhanda, Udruga Trash u suradnji s Kinom Galerija organizira premijerno prikazivanje čak dva svoja blockbustera...

U subotu, 14. veljače, s početkom u 20 sati, u Kinu Galerija će tako biti prikazan izgubljeni futuristički blockbuster „Bob 1000“ te dugoočekivani antiratni spektakl „Mein Kamp“ kojeg su stručnjaci već prozvali i hrvatskom verzijom „Schindlerove liste“.

Radnja filma „Mein Kamp“ prati naime dramatične, navodno potpuno istinite događaje u jednom koncentracijskom logoru za vrijeme I. Svjetskog rata. Srcedrapajuća je to priča o ratnim strahotama sa snažnom antiratnom porukom koja će sigurno omekšati i najtvrđa srca povodom Valentinovog.

Posjetitelji će moći premijerno vidjeti i prvog hrvatskog kiborga u futurističkom blockbusteru „B.O.B. 1000“ za kojeg se smatralo da je izgubljen ali se nedavno iznenada pojavio, montiran i spreman za prikazivanje u kinima budućnosti.

Prije same premijere, u 19.30 sati, u Kinu Galerija bit će održana i konferencija za medije kojoj će prisustvovati autori filmova i predstavnici Udruge Trash.

Komentari