Večeras u kazalištu pogledajte komediju „Ufuraj se i pukni“

Piše: eVz/hnkvz.hr

Objavljeno: 10.05.2012. 11:49

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: Hnkvz.hr

Danas u 20 sati na Velikoj sceni HNK u Varaždinu izvest će se komedija Ljubomira Kerekeša Ufuraj se i pukni. Predstava je autorski projekt Ljubomira Kerekeša (tekst, redatelj, scenograf, glumac) nastala u vlastitoj produkciji autora i sporazumu s HNK u Varaždinu.

Autori glazbe su braća Leo i Ninoslav Friščić, oblikovatelj svjetla je Marijan Štrlek, a majstor tona Siniša Medved. U predstavi igraju mladi akademski glumci Zoran Pribičević i Jan Kerekeš te prvak drame zagrebačkog HNK-a, Varaždinac Ljubomir Kerekeš.

Predstava je na repertoaru i u nedjelju 20. svibnja u 20 sati te u nedjelju, 27. svibnja u isto vrijeme. Ufuraj se i pukni gostuje u Ivancu (11. svibnja u 12 i 20 sati), Koprivnici (17. svibnja u 20 sati) i u Sv. Ivanu Zelina (22. svibnja u 19:30 sati).

Nova komedija Ljubomira Kerekeša Ufuraj se i pukni na (autoru) specifičan način progovara o dva brata na životnoj prekretnici. Što studirati i zašto? – Odluka je koju treba donijeti, a izbor pada na studij glume. Uz pomoć susjeda „supervizora“, Krunoslav i Zoki kreću u nemoguću misiju…

Komentari