Automobil Lončar dijeli 150 ulaznica za rukometni spektakl u varaždinskoj Areni

Objavljeno: 23.02.2015. 16:35

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:06

U varaždinskoj Areni 1. ožujka odigrat će se susret 18. kola SEHA lige između Prvog plinarskog društva Zagreb i mađarskog Veszprema, a Automobil Lončar za taj susret dijeli 150 karata.

Varaždinci će tako moći uživati u pravoj rukometnoj poslastici s obzirom da boje višestrukih mađarskih prvaka brani nekoliko vrhunskih rukometaša. Susret su najavili Zagrebaši koji se nadaju velikoj pomoći varaždinske publike.

- Već smo dosta puta igrali u Varaždinu kao domaćini i uvijek je bilo dobro, svakog su nas puta podržali u velikom broju i vjerujem da će i sada biti tako jer će nam biti potrebno. Varaždinska publika vidjet će odličan rukomet i dat će nam jedan vjetar u leđa da pobijedimo Veszprem - rekao je kapetan PPD Zagreb, Zlatko Horvat.

Za taj susret Automobil Lončar dijeli 150 karata, a morate točno odgovoriti na nagradno pitanje koje glasi: Tko je trener Prvog plinarskog društva Zagreb?
 a) Nenad Kljajić
 b) Ivica Obrvan
 c) Veselin Vujović

Točne odgovore sa svojim podacima šaljite nam na [email protected].

Karte će te moći podići od srijede do petka u 16 sati u Automobilu Lončar na adresi Gospodarska  29 c u Varaždinu.

Nakon susreta Automobil Lončar organizira Korner u sklopu kojeg će se potpisavati autogrami, a moći ćete se i fotografirati s igračima PPD-a Zagreb.

 

Komentari