nagradna igra

Dijelimo 2x2 ulaznice za koncert 'Nothing Else Matters', evo kako do njih

Objavljeno: 24.08.2023. 08:20

Zadnja izmjena: 24.08.2023. 08:20

Posljednjih godina Glazbena škola u Varaždinu ostvarila je značajan broj veoma uspješnih međunarodnih projekata, a projekt pod nazivom "Nothing Else Matters" temelji se na ideji kako poznatu rock glazbu i neke od najpoznatijih rock skladbi interpretirati na klasičan način.

Metallica, Red Hot Chilli Peppers, Pearl Jam, Soundgarden, Guns 'n' Roses i Nirvana jedni su od najpoznatijih rock bendova današnjice, a upravo su njihovi albumi izašli navedene godine. Albumi izdani te, za glazbeni svijet, revolucionarne 1991. godine predstavljaju prekretnice u karijerama ovih bendova. Pjesme sa albuma koji su izdani 1991. godine, odabrane su od strane nastavnika škole Marka Prepelića.

Ovim kratkim isječkom s nastupa ispred Županijske palače 2018. godine donosimo vam dašak atmosfere koja vas očekuje u nedjelju 27. kolovoza 2023. godine s početkom u 20:30 sati, stoga ne propustite priliku prisustvovati ovom koncertu. Ulaznice za koncert po cijeni od 10 € možete kupiti online putem Eventima ili na prodajnim mjestima.

Mi vam poklanjamo 2x2 ulaznice za ovaj koncert, a sve što trebate je:

  • Podijeliti objavu na javno na svojem profilu
  • Lajkati Facebook stranicu portala eVaraždin (ako već niste)
  • U komentaru označiti prijatelja s kojim idete na koncert

Komentari