ublažavanje tegoba

Foto - Exopulse Mollii odijelo - rješenje za oboljele od neuroloških poremećaja

Objavljeno: 24.11.2022. 08:32

Zadnja izmjena: 24.11.2022. 08:32

Brankica Županić iz Cestice od 1994. boluje od multipla skleroze. Lijeka za ovu bolest nema, no nedavno se u njoj probudila nada da će moći ubuduće ublažiti tegobe.

Naime, isprobala je Exopulse Mollii, prvo neuromodulacijsko odijelo na svijetu, inovaciju koja putem električnih impulsa omogućava osobama koje pate od cerebralne paralize, multipla skleroze i drugih neuroloških poremećaja, ponovno povezivanje s vlastitim tijelom.

"Sat vremena sam imala odijelo na sebi i već nakon tog vremena moja se ravnoteža popravila, a i nestali su mi i trnci u vratu. Najvidljivije je bilo što sam mogla stajati na jednoj nozi, što prije nisam mogla. Taj cijeli dan sam imala nevjerojatnu snagu i energiju. I suprug je primjetio da hodam puno bolje nego inače", prenosi svoje iskustva gđa. Županić nakon što je isprobala odijelo na prezentaciji u Društvu multipla skleroze Varaždinske županije.

Brankica Županić tijekom probe odijela

Benefite odijela potvrdilo 20-ak kliničkih studija

Exopulse Mollii, inovaciju od Ottobocka, tvrtke za razvoj i proizvodnju ortopedskih pomagala, već godinama koriste brojni oboljeli širom svijeta koji imaju slična iskustva kao gđa. Županić. Odijelo prvenstveno kontrolira simptome spastičnosti, poboljšava opseg pokreta, poboljšava cirkulaciju kao i aktivaciju i redukciju mišića. Funkcionira putem 58 ugrađenih elektroda koje koriste električne impulse kako bi stimulirali 40 ključnih mišića u tijelu.

Odijelo je potrebno obući svaka dva dana po 60 minuta kada se na upravljačkoj jediniciji uključuje program koji certificirani tehničari na početku postave posebno za svakog pojedinca

U svijetu je objavljeno 20-ak kličničkih studija uglednih svjetskih bolnica koje su potvrdile benefite koje pruža Exopulse Mollii. Odijelo je dostupno za djecu i odrasle u 37 različitih veličina. Zainteresirani za besplatnu probu mogu se javiti u najbližu poslovnicu Ottobocka Adria radi dogovora. Za sve informacije obratite se na [email protected], a više doznajte u brošuri.

Snimi kod i doznaj više o Exopulse Mollii

Odijelo je dostupno i u veličinama za djecu, a probe su besplatne

Odijelo je na nekim tržištima u Europi dostupno već gotovo 10-ak godina, a u posljednjih godinu, dvije se pojavilo u brojnim drugim zemljama. Iskustva korisnika su pozitivna te oni uočavaju da imaju veću pokretljivost.

Komentari