novo u ponudi

FOTO: Nova, redizajnirana Suzuki Vitara stigla u AC Baumgartner, dođite na testnu vožnju

Objavljeno: 13.09.2018. 08:29

Zadnja izmjena: 13.09.2018. 08:29

Četvrta generacija Suzuki Vitare, najprodavanijeg SUV modela privatnim osobama, dobila je svoje nove, redizajnirano izdanje. Poboljšala je svoje osnovne značajke, a to su sigurnost, udobnost i luksuznost. Mnoge vizualne, tehničke i specifične nadogradnje gode joj, a s njima će ponovno krenuti u osvajanje tržišta.

Restilizirana je prednja maska, odnosno rešetka hladnjaka, koji Vitari daje poseban karakter i robuznost. Točnije, kromirane letvice bit će postavljene vertikalno. Izmjenjen je i branik, što uključuje malo veća LED dnevna svjetla. Time će lice Vitare biti modernije i elegantnije. Na zadnjem dijelu primjenjene su svjetlosne jedinice, odnosno, primjenjen je njihov dizajn.

Što se unutarnjeg dijela tiče, Vitara dobiva redizajniranu instrument ploču koja će sada posjedovati ekran u boji smješten na sredini (GL+,GLX), gdje će biti dostupne sve informacije o vozilu. Plastika od koje je rađen interijer promijenjena je te će sada površine biti mekše na dodir.

Ispod haube nove Vitare naći će se benzinski agregati s turbo punjačem, radne zapremine 1,0 i 1,4 litara sa 112, odnosno 140 ks. Novu Vitaru možete pogledati i testirati u AC Baumgartner u Varaždinu, na adresi Supilova 7/b, a sve dodatne informacije zatražiti na telefon 042/421-091 ili na mail [email protected]

Komentari