Luksuzna kavana

FOTO: Posjetite pravu kavanu "Dorka" koja vas nagrađuje s tri cijele domaće torte po želji

U srcu baroknog Varaždina ARBIA KAVANA DORKA koja se nalazi u ULICI ALOJZIJE STEPNICA 7, VARAŽDIN postala je sinonim za ispijanje prave kave, ali i uživanje u najvećim krafnama koje možete kupiti u gradu i okolici, a od sada vas Arbia Kavana Dorka nagrađuje i s 3 cijele domaće torte prema izboru!
Objavljeno: 04.12.2018. 08:43

Zadnja izmjena: 04.12.2018. 09:12

U srcu baroknog Varaždina ARBIA KAVANA DORKA koja se nalazi u ULICI ALOJZIJE STEPNICA 7, VARAŽDIN postala je sinonim za ispijanje prave kave, ali i uživanje u najvećim krafnama koje možete kupiti u gradu i okolici, a od sada vas Arbia Kavana Dorka nagrađuje i s tri CIJELE domaće torte po izboru!

U Kavani Arbia Dorka s prekrasnim pogledom na Šetalište Vatroslava Jagića uz ispijanje toplog napitka obavezno morate probati domaće knedle punjene cijelom šljivom ili marelicom i pekmezom. Uz domaće knedle tu su i Alpennknedle više okusa nutella, pečena jabuka sa cimetom i medom, vanilija i pekmez šljiva koje morate obavezno probati u prefinom domaćem vanila umaku, a u ponudi ima i kolača u čašama Bueno, Rocho i Tiramisu te ledeni vjetar. Novost u Kavani Arbia Dorka su domaće torte napravljene od najboljih sastojaka, te koje možete naručiti za vašu specijalnu prigodu.

Također, možete sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti jednu od domaćih torti, a dobitnik može izabrati između tri vrste torta: TORTA CHEESECAKES, RAPSODIJA OD NARANČE, TROSTRUKA FANTAZIJA.

Sve što trebate napraviti je sljedeće: 

  • Podijeliti objavu 
  • Lajkati objavu
  • Lajkati stranicu ARBIA KAVANA DORKA

U Kavani se naravno za stariju populaciju mogu pronaći prave domaće štrukle od sira, sir s tikvicama i štrukle od jabuke. Također, proizvodi u kavani Dorka su uvijek svježi te napravljeni od najboljih sastojaka te po najstarijim recepturama kakve su koristili "naši stari". 

Uz kavanu ARBIA DORKA nude se i luksuzne sobe kao i suiteve koji su kategorizirani sa 4 zvjezdice. Ukoliko želite pojesti obilan doručak, gostima se nudi švedski stol do 10 sati ujutro, a ako imate potrebe za poslovan sastanak, posebne prigode ili blagdanska druženja, možete napraviti rezervacije putem telefona: 042/ 302 104 ili email adresom: [email protected]

Komentari