sponzorirano

Happy hour u Caffe & Disco baru Sermage

Objavljeno: 20.10.2016. 11:29

Zadnja izmjena: 20.10.2016. 12:47

Foto: Caffe & Disco bar Sermage

Caffe & disco bar Sermage nalazi se u samom centru grada Varaždina, na živopisnom trgu Miljenka Stančića. Na predivnoj šetnici između Starog grada i korza.

Toplim danima možete uživati na raskošnoj terasi sa 80 sjedećih mjesta sa koje se pružaju predivni pogledi na barokne zgrade i trg.

Unutrašnjost kafića ima 40 sjedećih mjesta, raznovrstan izbor pića, ekskluzivna Julius Meinl kava, svakodnevne novine i veliki izbor koktela i shootera.

Vikendom se možete zabavljati do dugo u noć, uživajući u velikom izboru pića.

Varaždinci još uvijek vole sjesti, bilo sami ili s dobrim društvom, i obaviti ´čašicu´ razgovora. Dan danas je grad na Dravi pun kafića u kojima gosti uz kavu ili nešto drugo prepričavaju događaje iz života.

Zaista nije lako među tolikim kafićima Varaždina ponuditi nešto novo, međutim za vas smo pripremili odlučne zimske napitke u kojima će uživati svi. Poznati grog, ala "vruća pita od jabuka",  kuhano vino sa svježe ocjeđenom narančom te kava u kombinaciji sa svježe ocijeđenim sokom. Idealno za zimske dane.

Od ovog ljeta posebnu pozornost smo posvetili zdravlju tako u ponudi imam i prirodno cjeđene sokove dobivene hladnim prešanjem. Hladnim prešanjem voće u sok propušta svu aromu, boju i okus. Svaki sok, a naročito sok u kombinaciji od različitog voća, iskustvo je koje se pamti.

Nakon ljeta prepunog raznovrsnog programa nastavljamo u istom tonu. Posebno bi izdvojili naš happy hour koji traje od 13-14h i od 18-21h kada je na sve -40%.

Ovog vikenda, 22.10. smo pripremili Oktoberfest party. Prekrasne hostese u tradicionalnim nošnjama koje će vam dočarati dašak pravog Oktoberfesta.

U subotu 29.10. na redu je Halloween party, tradicionalno izbor najbolje maske i velika iznenađenja.

A za pripadnice ljepšeg spola. 04.11. pripremili smo malu poslasticu, muški striptiz. Dođite i zabavite se bez srama (za muški dio ulaz strogo zabranjen za vrijeme showa)

Komentari