Interijeri "Kain-Šestak“ i TTS Sport centar za Božić poklanjaju kompletnu kupaonicu, a Vi recite kome!

Objavljeno: 17.12.2015. 12:34

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:06

Svakoga dana pročitamo ili vidimo na tv-u velik broj obitelji lošijeg imovinskog stanja kako žive u gotovo neljudskim uvjetima, bez grijanja, toaleta, kade i sl.

Gledamo kako se mala djeca kupaju u hladnoj vodi u lavorima, kako idu na dvorišni toalet, uglavnom kako nemaju neke od osnovnih potreba koje su u 21. stoljeću minimalan životni standard.

Interijeri „Kain-Šestak“ kao nositelji i idejni začetnici ove humanitarne akcije uz malu pomoć svojih partnera iz TTS Sport Centra ove će godine usrećiti jednu obitelj slabijeg imovinskog stanja. Obitelj će na poklon dobiti kompletnu adaptaciju/izradu kupaonice s kompletnim materijalom za nula kuna.

Ovim putem pozivamo sve čitatelje da nominiraju obitelji za koje smatraju da im je potrebna ova pomoć, a mi ćemo odabrati onu obitelj za koju utvrdimo da će joj ovakva akcija najviše pomoći i promijeniti život nabolje.

Nominacije molimo slati jedino na e mail adresu [email protected] .

Dobitnike ćemo objaviti 24.12.2015. točno u podne na portalu eVarazdin, na radiju Sjeverozapad i na TTS-ovom Facebook profilu, a kupaonica će biti uređena najkasnije do 10.01.2016. godine.

Komentari