Sponzorirani članak

Kozmetički studio Skin traži frizerku i kozmetičarku!

Objavljeno: 29.02.2016. 11:27

Zadnja izmjena: 29.02.2016. 11:34

U potrazi smo za novim članovima našeg mnogobrojnog i složnog tima, s kojima smo, ukoliko će se uklopiti u naš kolektiv, spremni zasnovati ugovor na neodređeno vrijeme.

Tražimo isključivo djevojke s iskustvom, koje odgovorno pristupaju svojim poslovnim obavezama, te su ambiciozne i strastvene prema svojem pozivu.

Kako nam je radna atmosfera i sloga između djevojaka od izuzetne važnosti, nudimo vam prijateljsku i poticajnu atmosferu na vašem novom radnom mjestu, te primanja koja će pratiti vaš entuzijazam i volju da usavršite postojeća, i steknete nova znanja i vještine.

Kozmetički studio SKIN prošle je godine proslavio, eto, već 10. godinu od osnutka, te se proteže na 130 kvadrata u kojim nudimo izuzetno široku lepezu kozmetičkih I frizerskih usluga.

Površina na kojoj se salon proteže i broj djelatnika sa stalnim radnim odnosom svrstavaju nas među najveće kozmetičke salone u Hrvatskoj, što isključivo zahvaljujemo stalnom usavršavanju i strogoj kontroli kvalitete naših djelatnica, te vrhunskim preparatima koje koristimo u radu na klijentima. Uz kontinuiranu nadogradnju izuzetno široke lepeze usluga, pridodali smo  i generalno zastupništvo za jedan od najkvalitenijih brandova(ako ne i najkvalitetniji)  iz svijeta ekstenzija trepavica – Luxus Lashes.

Također, naše su djevojke edukatori za renomirane brandove poput Casmara, Epiladerm, BDR i Calgel. U frizerskom sektoru radimo isključivo s renomiranim preparatima talijanske tvrtke Kemon, što je samo po sebi dovoljno opsežna informacija za svakog frizera.

Sve je navedeno garancija kako je kozmetički studio Skin idealan poslodavac za sve ambiciozne djevojke koje žele vidjeti svoju karijeru u uzlaznoj putanji!

Sve zainteresirane molim da svoju zamolbu pošalju na našu mail adresu: [email protected]

Više informacija o kozmetičkom salonu možete prikupiti na našoj internet stranici: www.studio-skin.hr.

Komentari