event za vas

Pancho Eventi proglašeni najboljim u regiji ali i šire

Objavljeno: 05.01.2020. 09:25

Zadnja izmjena: 05.01.2020. 09:25

Pancho eventi u 2018. godini proglašen je najboljim u regiji i deseti u Hrvatskoj. Kruno Plantak, vlasnik i direktor Pancho Evenata te Le Tresor Caffe-a i Le Martin Restauranta proteklih je godina u županiju doveo zvučna imena.

Među njima bili su Mladen Grdović, Neda Ukraden, Dražen Zečić, Milo Hrnić, Maja Šuput, Danijela Martinović, Mejaši, Vigor, Učiteljice, Tarapana Band, Kumovi, Elita, Acoustic Band. Bili su tu još i Halid Bešlić, Miroslav Ilić, Željko Bebek, Jasmin Stavros te Najbolji hrvatski tamburaši.

Uz to, Pancho Eventi rade svadbe te cateringe do 3000 osoba. Upravo su nedavno radili i catering za završnu feštu Boxmarka za 1500 osoba koja se održala u Areni Varaždin. Tom su prilikom doveli i Davora Dretara Dreleja i nezamjenjive Mejaše, a ujedno se žele zahvaliti upravi Boxmarka na danom povjerenju. Isto tako, organizirali su modnu reviju Valentine Dasing za mališane i odrasle u Sračincu, te se zahvaljuju i Općini Sračinec, a ponajviše načelniku Božidaru Novoselcu na povjerenju.

Pancho Eventi Vam u sklopu Vaše zabave mogu dovesti zvučna imena i prilagoditi sve Vašim željama za Vaš poseban trenutak. Jednostavno, Event za Vas.

Komentari