"Najljepši varaždinski vrtek"

Parkovi biraju najljepšu gradsku okućnicu i vrt - Varaždinci, prijavite se!

Varaždinski Parkovi i ove će godine izabrati najljepšu gradsku okućnicu i vrt, a natječaj "Najljepši varaždinski vrtek" je otvoren, te je cilj nagraditi Varaždince zaljubljene u vrtlarenje i tako motivirati ostale građane da urede okućnice i balkone.
Objavljeno: 19.06.2019. 08:45

Zadnja izmjena: 19.06.2019. 08:52

Varaždinski Parkovi i ove će godine izabrati najljepšu gradsku okućnicu i vrt, a natječaj "Najljepši varaždinski vrtek" je otvoren, te je cilj nagraditi Varaždince zaljubljene u vrtlarenje i tako motivirati ostale građane da urede okućnice i balkone.

U natjecanju mogu sudjelovati svi građani Grada Varaždina, čija se okućnica ili balkon nalaze na gradskom području, a za pobjedu je potrebno ispuniti višestruke kriterije - kreativnost i originalnost rješenja, funkcionalnost površine, ostvareni ugođaj prostora, više godišnji trud i stalnost uređivanja, usklađenost s okolnim prostorom i objektom, urednost, zdravo bilje, korištene biljne vrste i njihova kombinacija i korištenje dodatnih elemenata u uređenju (npr. staze, ograde, vrtna oprema).

Kreator najljepše okućnice osvaja poklon bon u Parkovima u vrijednosti 1000 kuna za kupovinu u Gradskoj vrtlariji Parkova, a nagrađeni će biti i drugoplasirani (500 kuna) dok  treće mjesto nosi 300 kuna. Najljepše uređeni vrtek svom će vlasniku donijeti pak 500 kuna, drugo mjesto 300, a treće 200 kuna.

U nastavku pogledajte uvjete Javnog natječaja:

Predmet javnog natječaja: Cilj nam je nagraditi naše sugrađane, zaljubljenike u vrtlarenje, i motivirati ostale Varaždince da što ljepše i maštovitije urede svoje okućnice i balkone.

Pravo sudjelovanja: Pravo na natjecanje imaju svi građani čija okućnica ili balkon se nalaze na području Varaždina.

Kriteriji za ocjenu:

  • Prilikom ocjenjivanja najbolje uređene okućnice/balkona primjenjivat će se slijedeći kriteriji: kreativnost i originalnost rješenja, funkcionalnost površine, ostvareni ugođaj prostora, višegodišnji trud i stalnost uređivanja, usklađenost s okolnim prostorom i objektom, urednost, zdravo bilje, korištene biljne vrste i njihova kombinacija i korištenje dodatnih elemenata u uređenju (npr. staze, ograde, vrtna oprema..).
  • Prijava: Prijava mora sadržavati sljedeće dijelove i priloge: kategorija za koju se prijavljuje (balkon ili okućnica), ime i prezime osobe koja je vlasnik, fotografiju vrta ili balkona (maksimalno 3 fotografije, ne veće od 1 MB u .jpg odnosno .jpeg formatu). Prijava se šalje na email adresu [email protected] najkasnije do 15.7.2019. godine.
  • Prijavitelj prljavom na natječaj pristaje da se njegovi osobni podaci koje je dostavio u prijavu na natječaj i fotografije koriste u promotivne svrhe vezane uz ovaj natječaj. Prijavom na natječaj smatra se da su sudionici natječaja upoznati s pravilima natječaja, da su suglasni s njima i da se odriču prava na žalbu i na naknadu za korištenje njihovih fotografija ili fotografija njihovih okućnica ili balkona. Sudionici prijavom potvrđuju sudjelovanje u natječaju, jamče ispravnost i točnost dostavljenih podataka, da su fotografije koje nam šalju izrađene ove godine i da su oni autori dostavljenih fotografija.
  • Na temelju pregleda prijava i obilaska prijavljenih okućnica i balkona stručno povjerenstvo Parkova će odabrati najbolje okućnice i balkone. Odluka o odabiru najboljih okućnica i balkona objavit će se na www.parkovi.com i u medijima, i to u roku od 15 dana od isteka roka za prijavu na natječaj.

Nagrade za najbolju okućnicu:

  • 1.mjesto: poklon bon u Gradskoj vrtlariji Parkova u vrijednosti od 1.000,00 Kn (tisuću kuna)
  • 2.mjesto: poklon bon u Gradskoj vrtlariji Parkova u vrijednosti od 500,00 Kn (petsto kuna)
  • 3.mjesto: poklon bon u Gradskoj vrtlariji Parkova u vrijednosti od 300,00 Kn (tristo kuna)
  • Nagrade za najbolji balkon:
  • 1.mjesto: poklon bon u Gradskoj vrtlariji Parkova u vrijednosti od 500,00 Kn (petsto kuna)
  • 2.mjesto: poklon bon u Gradskoj vrtlariji Parkova u vrijednosti od 300,00 Kn (tristo kuna)
  • 3.mjesto: poklon bon u Gradskoj vrtlariji Parkova u vrijednosti od 200,00 Kn (dvjesto kuna)
  • Poklon bonovi moći će se iskoristiti do 31.12.2019.godine u Gradskoj vrtlariji, G. Krkleca 1, 42000 Varaždin.
  •  

Komentari