dijelimo dvije ulaznice

Imamo ulaznice za premijeru novog stand up showa u režiji i izvedbi Vlatka Štampara

Objavljeno: 29.05.2021. 08:04

Zadnja izmjena: 29.05.2021. 08:04

6.lipnja na terasi Maraschino Craft bara održat će se premijera stand up nastupa pod nazivom ZABEZEKNUT! Fore za show su nastajale u zadnje dvije godine, što znači da možemo očekivati 2-3 fore o koroni i Capaku te miks svega i svačega s jednostavnom idejom - da se svi smijemo i dobro zabavimo u 2 sata nastupa.

Evo što Vlatko osobno misli o ovom nastupu: „Isti je pritisak kao i kod ostalih. I još malo gore. Jer mora vam biti dobar. Barem dobar kao ovi prije. Kaj ak ne bude? Možda onu foru da izbacim. Malo precrna. Ali je iskrena. Nemam pojma. Možda da prvi dio bude laganiji pa kasnije ove brutalne fore. Da. Bolje krenimo pozitivno. npr. Dobro veče ljudi, sve oko nas ide kvragu. Tak nekak.“

TKO JE ZAPRAVO VLATKO ŠTAMPAR?

Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”. Osim u Mađarskoj.

ULAZNICE po cijeni od 40 kn se mogu kupiti u Maraschino baru Varaždin, a broj je limitiran stoga požurite!

Mi za čitatelje eVaraždina imamo dvije ulaznice, a sve što trebate je:

  • Pretplatiti se na eVaraždin kanal na Youtubeu jednostavnim klikom na gumb PRETPLATI ME:
  • Podijeliti ovu objavu kao status na vlastitom Facebook profilu 
  • Označiti prijatelja kojeg ćete povesti na stand up.

Komentari