Sponzorirani članak

Sportski park TRATE - prekrasan sportski kompleks između Varaždina i Čakovca

Objavljeno: 04.04.2016. 10:57

Zadnja izmjena: 04.04.2016. 10:57

Iako je star tek nepune dvije godine, popularnost mu iz dana u dan raste zajedno sa sadržajima koji se tamo nude. Sportski park TRATE raspolaže sa 5 zemljanih teniskih terena od kojih su 2 natkrivena konstrukcijskom dvoranom.

Uz teniske terene nalazi se i malonogometno igralište s umjetnom travom, teren za nogomet u kavezu te pješćano odbojkaško igralište.

U sklopu cijelog kompleksa nalazi se i ogromna terasa koja je prava oaza hlada u ljetnim mjesecima. Sportski park TRATE postao je omiljeno mjesto u kojem posjetitelji mogu zajedno sa  svojom djecom bezbrižno uživati u mirnom i ugodnom poslijepodnevu s prijateljima i obitelji.

Sportski park TRATE iznajmljuje i prostorije za proslave rođendana, djevojačkih i momačkih proslava, krštenja, završnica, obiteljskih, poslovnih i privatnih okupljanja.

Uz sportski i turistički dio, obitelj KERMAN , u čijem je vlasništvu i navedeni kompleks, bavi se i naveliko proizvodnjom i prodajom vina koja se mogu degustirati i kupiti u Nedelišću, Varaždinska 12a.

Komentari