moderni namještaj

Posjetite Ria Home, fotografirajte komad namještaja koji vam se sviđa i osvojite bon od 1000 kuna!

Objavljeno: 07.10.2022. 19:07

Zadnja izmjena: 07.10.2022. 19:07

Ria Export-Import bavi se veleprodajom građevnog materijala te prodajom namještaja i dekorativnih predmeta, a ključni poslovni potezi koji su pozicionirali tvrtku u kontekstu lokalnog gospodarstva i šire je otvaranje salona namještaja u Varaždinu 2016.godine.

Nešto kasnije, 2021. godine, otvorili su salon namještaja u Zagrebu u Familly mall-u na Jankomiru. Kako ističu iz Ria Home, svakog tjedna kupcima nude nove komade namještaja, ali i dekorativnih predmeta koji oplemenjuju vaš prostor i čine ga ugodnim mjestom za boravak.

- Veseli nas da su kupci od početka prepoznali naše nadahnuće bojama i poseban dizajn te i sami pokazali oduševljenje i velik interes za pomalo drugačijim kombinacijama, življim bojama i malo drugačijim komadima namještaja - istaknula je Anita Rinkovec, vlasnica tvrtke koja ističe kako tvrtka uspješno posluje kroz poslijeratno razdoblje, recesijsko doba i pandemiju, a trenutno broji 14 zaposlenih.

Svratite u Ria Home trgovinu na adresu Optujska 182a Varaždin (kod Branke) jer vas do kraja listopada čeka veeeelika rođendanska akcija - 30 % popusta na sav asortiman!

Odabrali ste komad namještaja u Ria Home, ne možete skrenuti misli s njega? Imamo za vas poklon bon od 1000 kuna!

Ria Home u suradnji s portalom eVaraždin nagrađuje vjerne čitatelje, ali i sve postojeće i buduće kupce u Ria Home trgovini.

  • Svratite do Ria Home trgovine, fotografirajte komad namještaja kojeg želite kupiti
  • podijelite ga u komentarima na Facebook objavi na stranici eVaraždina (biti će postavljena od 7.10 - 23.10 na vrhu na našem Facebooku da lakše nađete)
  • podijelite Facebook objavu na vaš profil na javno

Nagrada je poklon bon od 1000 kn kojeg možete iskoristiti za kupnju komada namještaja kojeg ste sami odabrali i fotografirali prilikom posjete salonu. Nagradna igra, podsjetimo, traje od 7.10 - 23.10, a  izvlačenje će biti krajem mjeseca.

Komentari