U SKLOPU TTS CENTRA

Upišite vaše mališane u dječju školu sporta TTS Sport LUMEN

Objavljeno: 03.02.2020. 13:25

Zadnja izmjena: 03.02.2020. 13:26

Dječja škola sporta TTS Sport LUMEN okuplja djevojčice i dječake od 4 do 9 godina, a vode ju iskusni treneri, profesori kineziologije s višegodišnjim iskustvom rada s djecom.

S obzirom na današnju tehnologiju i ubrzan način života fokusiran na karijeru, djeca provode većinu vremena pred računalima, zbog čega dolazi do različitih zdravstvenih problema već u ranoj fazi odrastanja. Od iskrivljenja kralježnice, pretilosti, pa sve do društvene izoliranosti, sve su to problemi koji su sve učestaliji u današnjem dječjem svijetu. Sigurno ne želite da vaš mališan svoje vrijeme i zdravlje troši upravo na taj način.

Iz tog razloga Dječja škola sporta LUMEN organizira dva treninga tjedno, utorkom i četvrtkom u poslijepodnevnim satima, u kojima djeca podijeljena u male grupe prema godištu kroz igru prolaze osnove više od desetak različitih sportova.

Sport, dokazano pomaže djeci u razvijanju motoričkih sposobnosti, snalažljivosti, stjecanju novih prijateljstva, a uz sve to zabavljaju se te uče timskom radu i fair - playu.

Program Dječje škole sporta LUMEN verificiran je od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske.

Osim dvoranskih sportova, mali LUMENi također uče i plivati, a organiziraju se i druženja s roditeljima, izleti, piknici i ljetni kampovi, a cijena mjesečne članarine iznosi 150 kuna. Sad je pravi trenutak za upis vaših mališana, a za sve dodatne informacije možete se obratiti djelatnicima na recepciji TTS Sport centra ili na broj telefona 042/ 490 850

Komentari