rezervirajte svoj termin

Foto - Odmorite se i opustite: Gradski bazeni Varaždin nude široku paletu wellness usluga

Objavljeno: 22.10.2022. 09:02

Zadnja izmjena: 22.10.2022. 09:02

Odmorite se od svakodnevnih aktivnosti i počastite se odmorom za tijelo i lice uz wellness pakete koje nude Gradski bazeni Varaždin, a koji su dostupni od ponedjeljka do petka od 17 do 21:30 sati te subotom i nedjeljom od 9 do 21:30 sati. 

U sklopu wellness-a, Gradski bazeni svojim posjetiteljima nude odmor u sedam sauna te dva jacuzzija, kao i masaže po povoljnoj cijeni. Poznato je da sauna ima najveći učinak u borbi protiv stresa i zato se za sauniranje isplati osigurati malo slobodnog vremena. Stoga, u ponudi su finska sauna, infracrvena sauna, ekstremna finska sauna s ciglama himalajske soli, velika BIO finska sauna s kromaterapijom te nova finska sauna.

Hidromasaža

Masirajuća voda ima magičnu snagu zvanu hidromasaža. Masaža u jacuzziju provodi se kombinacijama mješavina tople vode i zraka specijalnim jet mlaznicama. Ovakvi osvježavajući mlazevi relaksiraju tijelo i stimuliraju otpuštanje endorfina, prirodne tjelesne zaštite od bolova. Stoga, na Gradskim bazenima možete uživati u velikom jacuzziju za deset osoba, kao i u onom manjem za osam osoba.

Masaže lica i tijela

Uz navedeno, Gradski bazeni Varaždin pružaju i masažu tijela i lica. Tradicionalni način masiranja obuhvaća rastezanje kojim se uklanja umor i opuštaju napeti mišići, stimulira se krvotok, stvara se osjećaj ugode i opuštenosti. Masaža iskorištava sve sastojke eteričnih ulja tako da oni djeluju na kožu, a svojim ugodnim mirisima opuštaju tijelo i duh. 

Masaža lica obuhvaća i vratni predio ramena. Istinita je uzrečica da naš teret nosimo na ramenima. Svakodnevne poteškoće i stresne situacije zaista se “skupljaju” u vratnom i ramenskom predjelu, što osjećamo kao napetost i bolove. Masažom se opuštaju napeti mišići i ponovo uspostavlja osjećaj ugode. 

Komentari