evo detalja

Ove subote ne propustite roštiljadu s gradonačelnikom Bosiljem na Kupalištu Drava!

Objavljeno: 06.07.2023. 12:24

Zadnja izmjena: 06.07.2023. 12:24

Ove subote, 8. srpnja s početkom od 16 sati na Kupalištu Drava održava se roštiljada s gradonačelnikom Nevenom Bosiljem u sklopu manifestacije "Ljeto na Dravi".

Predviđeno trajanje roštiljade je od 16 do 20 sati, a kao što je bilo i najavljeno, za odličan glazbeni i zabavni program pobrinut će se poznati Charlie & Tequila Band. Organizatori napominju kako je osigurana sva hrana potrebna za roštilj, a na građanima je samo da dođu, zabave se te, ako žele, pokažu svoje roštiljske sposobnosti!

- Ove subote pripremamo nekoliko stotina porcija roštilja za građane koji će se okušati u roštilju, ali i za sve posjetitelje i kupače. Također, pripremili smo i nagradne igre s bogatim nagradama, stoga pozivamo sve građane i posjetitelje da nam se pridruže ove subote na Kupalištu Drava! - poziva ravnateljica Gradskih bazena Jelena Pavleković.

Podsjetimo, u sklopu manifestacije "Ljeto na Dravi" 22. srpnja održava se i Izbor za Miss Drave - "Varaždin Fashion Night" uz Duo Mistic i Cure iz Centra, dok je 12. kolovoza na rasporedu noćno kupanje uz tamburaški sastav Špancir, DJ Matija.

Komentari