dobra prilika

Foto - Želite li voditi gradilišta slična ovome, informirajte se ovdje!

Objavljeno: 13.03.2022. 08:40

Zadnja izmjena: 13.03.2022. 08:57

Foto: Hotel Sheraton Dubrovnik / Art Metali

Na objektu Hotel Sheraton Dubrovnik, u suradnji s projektantnim uredom Alamat d.o.o., ArtMetali razradili su radioničku dokumentaciju te izvršili izradu, dostavu i ugradnju ugovorenih radova: čelične podkonstrukcije staklenih pregrada, staklene pregradne stijene balkona, staklene balkonske ograde, te keramička ventilirana fasada s aluminijskom podkonstrukcijom.

Ovo je samo jedno u čitavom nizu gradilišta tvrtke ArtMetali na nekima od najpoznatijih objekata u Hrvatskoj, a tvrtka sada raspisuje natječaj za Voditelja gradilišta, Poslovođu, te Radnika u proizvodnji/montera. Detaljne uvjete natječaja pogledajte ovdje, a u nastavku vam donosimo nekoliko fotografija Hotela Sheraton u Dubrovniku, koji je samo jedna od referencija ove uspješne poslovne priče s južnog dijela naše županije.

Art Metali pozivaju sve zainteresirane kandidata koji ispunjavaju navedene uvjete, da svoje životopise na hrvatskom jeziku pošalju na e-mail: [email protected]. Odabrane kandidate kontaktirat ćemo u najkraćem roku, te ih uključiti u daljnji krug selekcijskog procesa. Detalji natječaja na linku ovdje.

Komentari