1.ŽNL: Čevo i dalje besprijekorno, na drugom mjesto ponovo Varaždin ŠN

Objavljeno: 12.10.2014. 18:49

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: arhiva

Odigrani su susreti 9. kola Prve županijske lige, a vodeće Čevo pobjedom protiv Sračinca zadržalo je lidersku poziciju...

Podevčevci su slavili s minimalnih 1:0, a na drugo mjesto skočio je Varaždin ŠN koji je sa 6:0 svladao Lepoglavu. Dva pogotka u pobjedu Varaždinaca ugradio je Josip Boban, dok su po jedan dodali Borna Belaj, Dean Strahonja, Josip Đurinić i Lepoglavčan Antonio Kolarek u vlastitu mrežu.

Na trećem mjestu je momčad Obreša koja je u Sv. Iliji bila bolja od Rudara 47 3:1. Strijelci za domaće nogometaše bili su Marko Hrebak, Marko Bašić i Matija Dreven, dok je za goste pogodio Miroslav Možanić iz kaznenog udarca. Uvjerljiv je bio i Polet u Cestici svladavši Bednju 4:1.

Podravac je iznenađujuće bio bolji od Dubravke 2:0, Sloga je šokirala Varteks u Jalkovcu pobijedivši 1:0, dok su Nedeljanec i Polet iz Tuhovca podijelili bodove odigravši 2:2.

Derbi kola odigran je u Šemovcu gdje su se susreli domaća Mladost i Dinamo iz Babinca, a slavili su domaći s 3:2.

U sljedećem, 10. kolu vodeće Čevo gostuju kod Dinama u Babincu, drugoplasirani Varaždin ŠN ugošćuje zahuktali Podravac, a trećeplasirani Obreš odlazi na teško gostovanje u Tuhovec.

Komentari