1.ŽNL: Varaždin ŠN teško do punog plijena protiv neugodnih Babinčana

Objavljeno: 28.03.2015. 20:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Ivan Tomašković

Na pustom Stadionu Varteksa u subotu je odigran susret 19. kola Prve županijske lige između Varaždina ŠN i Dinama iz Babinca, a slavili su Varaždinci 4:3.

Varaždinski nogometaši poveli su u 12. minuti preko Damjana Keretića, no deset minuta kasnije Danijela Habjanića izjednačio je rezultat. U nastavku su Babinčani zabili i drugi pogodak, kada je Mario Kokot odmjerenim udarcem zatresao mrežu domaćina.

S mininalnom prednošću gosti su otšli na odmor. Na startu drugog dijela domaći nogometaši preokrenuli su pogocima Keretića u 58. i Pavišića u 65. minuti, ali samo deset minuta kasnije babinečki nogometaši izjednačili preko Kokota. Slavlje Varaždincima donio je Josip Boban dvije minute prije kraja susreta.

- Dobro smo namučili domaćina i uz sve prikazano zaslužili smo barem bod - rekao je nakon susreta trener Dinama iz Babinca, Milivoj Jamnik.

U subotu su u Prvoj županijskoj ligi odigrana još dva susreta. Rudar 47 pobijedio je Dubravku u Turčinu 3:1, dok su Bednja i tuhovečki Polet u Beletincu odigrali 3:3.

U Drugoj ŽNL Istok varaždinska Mladost i Trnje odigrali su 1:1, dok je Beretinec svladao Udarnik 32 rezultatom 3:1.

U zapadnoj diviziji susreli su se Nova Ves i Mladost iz Družbinca, a pobjedu su rezultatom 13:0 upisali Novovešćani.

Komentari