2.ŽNL: Lideri na istoku Sloboda (T) i Budućnost poraženi, na zapadu bez iznenađenja

Objavljeno: 26.10.2015. 19:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: I.T.

Proteklog vikenda kompletirana su kola u drugim županijskim ligama, a stanja na tablicama ostala su nepromijenjena.

U istočnoj diviziji momčadi koje vode mrtvu utrku za naslov upisale su poraze. Drugoplasirana vidovečka Budućnost izgubila je na gostovanju kod Zagorca 2:1. Vidovčani su poveli preko Jurice Laznog u 78. minuti. Samo četiri minute kasnije Marko Blaži izjednačio je rezultat, a isti je igrač pogotkom u 87. minuti iz jedanaesterca donio pobjedu domaćinu.

Sloboda je u nedjelju imala prigodu da se odlijepi na tri boda, no nije ju iskoristila. Poraz su nogometašima u Tužnom nanijeli Topličanci koji su golom Brune Mihalića u 34. minuti slavili s minimalnih 1:0.

U preostalim utakmicama, Trnje je pobijedilo Poleta iz Tuhovca 3:1, Beretinec je kod kuće poražen 3:2 od Udarnika 32, dok su Sloboda ŠN i varaždinska Mladost odigrali 2:2.

Preostala su još tri odgođena susreta 7. kola koja su na rasporedu 8. studenog. Igra se derbi vodeće Slobode i trećeplasirane Mladosti, drugoplasirana Budućnost gostuju kod Beretinčana, dok se lokalni derbi u Varaždinskim Toplicama igra između domaće Mladosti i tuhovečkog Poleta.

2.ŽNL Zapad
U zapadnoj diviziji drugoplasirani Dinamo u Babincu je pobijedio Podravac 2:1, a trećeplasirana Lepoglava bila bolja od Bratstva 3:2. U preostalim susretima Vratno je svladalo Omladinac 3:1, Vindija je kod kuće poražena 2:1 protiv Nove Vesi, dok je Majerje svladalo Vinicu 3:2.

U posljednjem kolu ove jeseni u 2.ŽNL Zapad, vodeći Srakari dočekuju Vratno, drugoplasirani Dinamo gostuje kod Nove Vesi, dok Lepoglavčani koji drže treće mjesto dočekuju Vindiju.

Komentari