2.ŽNL: Srakari i dalje uvjerljivi na zapadu, mrtva utrka Slobode (T) i vidovečke Budućnosti na istoku

Objavljeno: 28.09.2015. 14:37

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:26

Foto: Facebook NK Sračinec

S ligaškim uzbuđenjima u nedjelju su završili nogometaši u drugim županijskim ligama, a stanje na vrhu u obje lige ostalo je nepromijenjeno. U zapadnoj diviziji vrhu drže Srakari, dok su na istoku na vrhu izjednačeni Sloboda Tužno i vidovečka Budućnost.

Sračinec je u šestom kolu s 4:0 deklasirao Podravac u lokalnom derbiju. Srakare je u vodstvo doveo Antonio Vrček u petoj minuti, a na 2:0 povisio je Franjo Galeković u 27. minuti. Isti igrač bio je strijelac i pet minuta kasnije te se rezultatom 3:0 otišlo se na odmor. Konačan rezultat postavio je Vrček svojim drugim pogotkom u 62. minuti.

Tom pobjedom nogometaši Kreše Vinceka zadržali su vodeću poziciju lige, a na drugom mjestu je babinečki Dinamo koji je u subotu pobijedio Vindiju u Donjoj Voći 2:0.

U preostalim susretima, Vratno je svladalo Vinicu 1:0, Bratstvo Majerje 3:1, dok je Nova Ves u Jurketincu bila bolja od Omladinca 4:0.

U sljedećem kolu vodeći Srakari igraju lokalni derbi s Novom Vesi, dok je drugoplasirani Dinamo slobodan.

U istočnoj diviziji, vodi se mrtva utrka između Slobode Tužno i vidovečke Budućnosti. Obje momčadi ne posustaju i u pet kola upisali su pet pobjeda. Nogometaši iz Tužna u posljednjem, petom kolu slavili su kod kuće protiv Zagorca 5:0. Hat-trick zabio je Dario Đuras, dok su po jedan gol dodali Nikola i Luka Grudiček.

Sloboda tako drži vodeću poziciju, a isti broj bodova ima Budućnost koja je u petom kolu pobijedila Trnje u Trnovcu 2:1. U preostalim susretima, Udarnik 32 bio je bolji od tuhovečkog Poleta 4:2, varaždinska Mladost je svladala Mladost u Varaždinskim Toplicama 3:2, dok su Beretinčani pobijedili Slobodu ŠN 3:0.

U sljedećem kolu u Vidovcu je na rasporedu derbi kola između drugoplasirane Budućnosti i vodeće Slobode Tužno.

Komentari