3.HNL: Podravina remizirala, Varaždin se napromašivao pa izgubio

Objavljeno: 15.11.2014. 18:29

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Podravina i Varaždin u subotu su odigrali susrete 14.kola 3.HNL Istok, a do bodova stigla je samo Podravina...

Ludbreški sastav podijelio je bodove s Mladosti iz Ždralova, odigravši 1:1. U prvom dijelu mreže se nisu tresle, a ludbreški nogometaši poveli su u 66. minuti preko Marija Sačera. Šest minuta prije kraja susreta bod Mladost donio je Jure Ivančić.

- Mogli smo spriječiti izjednačujući zgoditak, no što se može. Iskreno, nisam zadovoljan bodom jer smo u drugom dijelu bili bolja momčad - rekao je trener Podravine, Slobodan Sudec.

Varaždinci su poraženi kod Bjelovara 3:0. Pogotke za domaće nogometaše postigli su Nikola Stanković u 43., bivši varteksovac Alen Maras u 57. te Matej Bošnjak u 67. minuti.

- Prije vodećeg pogotka domaćeg sastava promašili smo dva zicera. S promašivanjem smo nastavili i prije drugog pogotka. Jednostavno nemamo kvalitetnog igrača koji bi realizirao mnoštvo izglednih prigoda koje smo u stanju stvoriti - objasnio je Ivica Solomun, trener Varaždina.

U sljedećem kolu, koje je ujedno i posljednje ove jeseni, Varaždin ugošćuje Viroviticu, dok Podravina odlazi u goste Međimurju.

Osim susreta 14. kola 3.HNL Istok, odigrani su i susreti u nižim ligama. U 15. kolu Međužupanijske lige Novi Marof je svladao Ivančicu 4:1, dok je selnička Plitvica kod kuće bila bolja od ekipe Naprijed 2:1.

U 1.ŽNL Polet je u Cestici svladao Nedeljanec s 1:0 te će tako prenoćiti na vodećoj poziciji. Pobjedu Cestičanima donio je Marko Kokot u 76. minuti.

U 2.ŽNL Istok odigran je odgođeni susret 5. kola između Mladosti i Udarnika 32 u Varaždinskim Toplicama, a slavili su Topličanci 4:2.

Komentari