3.HNL: Varaždin na teško gostovanje kod Bjelovara, Podravina ugošćuje Mladost Antin

Objavljeno: 18.09.2015. 17:52

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:26

Foto: I.T.

Varaždin i Podravina nalaze se u donjem dijelu 3.HNL Istok. Varaždinci su upisali tri uzastopna poraza, dok Ludbrežani na kontu imaju sam bod, no iz oba tabora u šestom kolu nadaju se bodovima.

Varaždin je u proteklom kolu doživio težak poraz kod kuće od Višnjevca koji ih je pobijedio rezultatom 5:1. U prvom dijelu varaždinski nogometaši bili su bolja momčad, no lopta nije htjela u mrežu. Gosti su vodeći pogodak zabili pred kraj prvog poluvremena i u drugom dodali još četiri zgoditka.

Za taj susret treneru Radi Hercegu nedostajala su čak šestorica ključnih igrača. U utakmici šestog kola u Bjelovaru protiv istoimenog domaćina, Herceg pak ne može računati na ozlijeđene Holija, Ivanovića, Hlišća i Maljaka, no oporavili su se Kučko i Sambolec.

- Ponovo smo bez pravog i jedinog napadača, Ivanovića i gostovanje kod Bjelovara bit će zaista teško. No, u nekoliko susreta pokazali smo da znamo igrati i ne trebamo se bojati Bjelovarčana - rekao je Rade Herceg, trener Varaždina koji drži 12. mjesto lige sa šest osvojenih bodova.

Podravina je s druge strane na 14. mjestu s osvojenim bodom.

- Nismo očekivali da ćemo nakon pet kola imati samo bod. No, spletom nesretnih okolnosti, nismo u zavidnoj poziciji. Sigurno da smo kvalitenija ekipa nego što govori pogled na ljestvicu i to ćemo u nastavku prvenstva dokazati - rekao je branič Podravine Nikola Pomper.

Sljedeći protivnik Ludbrežana je Mladost Antin koja drži posljednje mjesto lige i u pet kola nije osvojila ni jedan bod.

- Očekuje nas teška utakmica jer smo obje ekipe u sličnoj situaciji. Moramo staviti jednostavno glave skupa i stići do pobjede, a velika prednost je što igramo na domećem terenu - zaključio je Pomper.

Susret u Ludbregu starta u subotu od 16,30 sati, a u isto vrijeme počinje i utakmica u Bjelovaru.

Komentari