Andrej Biškup iz BK Sloga pobjednik "Utrke u magli 2014"

Objavljeno: 21.10.2014. 17:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Varaždinska županija

Andrej Biškup iz Biciklističkog društva "Sloga" sveukupni je pobjednik tradicionalne cestovno-biciklistička "Utrke u magli 2014" koja je u subotu, 18. listopada, održana u Donjem Knegincu.

Biškup je bio najbrži na utrci, a odličan rezultat donio mu je zlato i u njegovoj kategoriji juniora. Inače, utrka je vožena u ukupno osam kategorija. U kategoriji Početnici C najbolji je bio Karlo Keretić iz BD "Sloga".

Kolega iz kluba, Dinko Tomašić pobijedio je u kategoriji Početnici B dok je Lovro Matek iz BK Rijeka bio najbrži u kategoriji Početnici A. Karla Kožić iz BD "Sloga" bila je najbolja u kategoriji Početnici A kod žena. U kategoriji kadeta prvo je mjesto pripalo Matiji Zubatoviću iz BK Ivanić.

Oba prva mjesta u kategoriji juniora i juniorki pripala su biciklistima BD "Sloga". Već spomenutom Andreju Biškupu kod Juniora te Anji Šimek kod Juniorki. U kategoriji Elite pbojedu je odnio Nino Berta iz BK Rotor.

Organizator tradicionalne cestovno-biciklističke "Utrke u magli 2014." je Biciklističko društvo "Sloga“ iz Varaždina. Nagrade najboljima uručio je prvi čovjek BD "Sloga" i zamjenik župana Varaždinske županije Alan Košić.

Komentari