TEKMA KOJA SE ČEKALA

Foto - Bednja ugostila Osijek i publici donijela draž velikih utakmica

Objavljeno: 15.09.2021. 18:04

Zadnja izmjena: 15.09.2021. 18:52

Foto: Dino Možek

Danas je odigran povijesni nogometni u susret u Beletincu, a riječ je o 1/16 kupa HNS-a, u kojem je domaća Bednja izgubila od Osijeka.

Međutim, i prije utakmice Osijek, kao prvoligaški i profesionalni klub bio je u velikoj prednosti nad amaterskom ekipom iz Beletinca. Međutim, trener Osječana Nenad Bjelica odao je priznanje nogometašima iz Beletinca na njihovim rezultatima i poslao svoje skaute kako bi proanalizirao igru momčadi Bednje. 

Sportski je nadati se pobjedi, pa su tako u utakmicu ušli i nogometaši međužupanijskog ligaša. Na kraju se nisu osramotili jer oni već pet, šest sezona igraju najbolji županijski nogomet, koji su pokazali i danas. Poraz od 3:0 od ekipe Osijeka, pod vodstvom trenera Bjelice, sasvim je prihvatljiv i nekome od prvoligaša.

Utakmicu koju je pratio rekordan broj gledatelja, a među prisutnima bio je i načelnik Općine Sveti ilija Marin Bosilj, kao domaćin, zatim predsjednik ŽNS Varaždin Nenad Horvatić, župan Varaždinske županije Anđelko Stričak sa zamjenicom Silvija Zagorec.

Kako je bilo na utakmici pogledajte u fotogaleriji našeg fotoreportera.

Komentari