Bejzbolaši Vindije po treći put zaredom prvaci Hrvatske u kategoriji mladeži

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 14.09.2015. 11:21

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:26

Foto: Baseball klub Vindija

Nakon organizacije velikog međunarodnog turnira za mlađe kategorije Vindi Iso Sport 2015., Baseball klub Vindija prošlog vikenda bio je organizator i domaćin završnice Hrvatskog Prvenstva za kategoriju mladeži, a Vindijaši su osvojili prvo mjesto.

Finalni turnir okupio je šest prvoplasiranih ekipa iz prvog dijela natjecateljske sezone. Prva ekipa Vindije bila je na prvom mjestu cijele sezone i opravdala je ulogu favorita pomevši konkurenciju te na posljednjem turniru ove sezone.

Od prve utakmice, mladi varaždinski bejzbolaši pokazali su nadmoć u svim elementima igre, ali i u rasponu igračkog kadra te širini klupe. Tijekom prvog dana finalnog turnira u prvoj su utakmici bez problema svladali zagrebačku Medvednicu 12:1, Novi Zagreb 16:3 i karlovačku Olimpiju 13:1 te se plasirali u finale sljedećeg dana protiv splitske ekipe Nade SSM.

Finalna utakmica je izgledala kao i cijela sezona gdje su najmlađi varaždinski baseballaši dominirali od početka do kraja, slaveći na kraju s visokih 11:0 te treću godinu zaredom osvojili naslov prvaka Hrvatske.

Uz naslov iz redova varaždinskog kluba dolazi najbolji igrač sezone Sven Vojnović, a koji je ujedno osvojio i naslov najboljeg udarača, dok je Petar Juričić osvojio nagradu za najboljeg bacača sezone 2015.

Komentari