Bilić izbacio Danijela Pranjića iz reprezentacije!

Objavljeno: 12.08.2011. 14:57

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Izbornik Slaven Bilić izbacio je Danijela Pranjića iz reprezentacije! Potvrdio je to izbornik po povratku iz Irske s kojom je Hrvatska remizirala bez golova, piše index

Danijela Pranjića je izbornik Slaven Bilić uklonio zbog ponašanja nakon prijateljskog susreta jer je svojim ponašanjem negodovao zbog statusa u izabranoj vrsti odbivši se rukovati sa stručnim stožerom.

- Nakon utakmice Pranjić je na nedoličan način iskazao nezadovoljstvo svojim statusom. Nije bilo ružnih riječi, odbio se rukovati sa stožerom. Bio je to miran i kulturan razlaz. Mi na njega više ne računamo, zahvaljujemo mu na pet godina suradnje i želimo mu sreću - rekao je Bilić.

- Za reprezentaciju se igra dobrovoljnom, pojedinac se mora podrediti kolektivu. Ne smije biti privatnih interesa - kaže Bilić u čiju je obranu, naravno, stao i vrh HNS-a.

- To je stvar stožera. Ako igrači za reprezentaciju se igraju sa zadovoljstvom, teško je ostvariti ciljeve - rekao je glavni tajnik Zorislav Srebrić.

Pranjić je utakmicu s Ircima gledao s klupe za pričuve, a na poziciji lijevog beka cijelu je utakmicu odigrao Ivan Strinić, i to slabo. Ovim je Bilićevim potezom Hrvatska dodatno oslabljena na već problematičnoj poziciji koju su do sada privremeno popunjavali Bartulović, Čale i Pokrivač, a Strinić je ostao jedini sigurni kandidat za lijevog beka.


izvor: index.hr

Komentari