Bilić:"Optimisti smo jer imamo dobar rezultat"

Objavljeno: 14.11.2011. 17:38

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: Srdjan Vrancic / Cropix

Slaven Bilić zadovoljno je otvorio još jednu press konferenciju, dan uoči uzvrata s Turskom na Maksimiru nakon 3:0 pobjede u Istanbulu u petak, piše index.

- Ne bojimo se Turske. Optimisti smo jer imamo dobar rezultat. Ne vjerujem da Turci mogu iznenaditi, ali nemojmo se zavaravati, dobra su momčad i takva nacija da će dati sve od sebe da se "operu" i pokažu koliko vrijede. Imaju se pravo nadati -rekao je Bilić.

- Veseli nas što će na Maksimir napokon doći momčad koja će igrati otvoreno. Imat ćemo više prostora u napadu, ali i više posla u obrani. Nije važno s koliko napadača nastupite, važno je koliko igrača dođe u završnicu - objašnjava Bilić te dodaje kako se Turske ni najmanje ne plaši.

Kapetan Darijo Srna stao je uz izbornika i pred novinarima poručio kako će u utakmicu ući kao da je i dalje 0:0.

- Nećemo juriti glavom kroz zid. Moramo pristupiti utakmici kao i u Istanbulu. Puni smo samopouzdanja, ali ne želimo ništa prepustiti slučaju. Nitko nije vjerovao da možemo postići onakav rezultat, pa smo uspjeli -rekao je Srna.

-Turci imaju velikog frajera na klupi, iskusnog lisca koji je prošao puno ovakvih utakmica. Ne vjerujem u priče o raspadu momčadi – istaknuo je Srna.

Prvi vratar Hrvatske Stipe Pletikosa još se nije potpuno oporavio od ozljede koljena, ali tvrdi kako bol više nije jaka te kako će vjerojatno biti spreman za utakmicu u utorak.

- Primam injekcije i manje me boli. U prvoj utakmici imao sam odličnu suradnju s obranom, iako je komunikacija bila teška zbog galame na stadionu. Očekivao sam da ću imati više posla, ali teško je bilo što prognozirati – zaključio je Pletikosa.

Izvor: index.hr

Komentari