Bivši varteksovac Dejan Glavica postigao čak dva gola u pobjedi Zavrča

Objavljeno: 03.08.2015. 08:49

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: NK Zavrč - službene stranice

Varaždinski nogometaš Dejan Glavica u subotu je postigao svoje prve pogotke u dresu slovenskog prvoligaša Zavrča. Ofenzivni veznjak dva puta je zatresao mrežu Rudara u Velenju.

Zavrč je pobijedio 3:1 upisavši prvu pobjedu u Prvoj slovenskoj ligi. U vodstvo ih je doveo Dejan Polić u četvrtoj minuti utakmice, a u 24. zabio je Dejan Glavica. Do odmora su nogometaši iz Velenja smanjili na 1:2 preko Prašnikara.

Pobjedu je potvrdio Glavica svojim drugim pogotkom u 86. minuti.

Ovom pobjedom Zavrč je nakon tri kola zasjeo na peto mjesto najvišeg ranga slovenskog nogometa, a u sljedećem kolu ugošćuju Krku.

Podsjetimo, Glavica je nogometnu karijeru započeo u Varteks gdje je prošao školu nogometa. Za seniore je debitirao 2009. godine te je u tri sezone u dresu varaždinskog sastava skupio 31 nastup postigavši tri pogotka. Godine 2011. preselio je u Slaven Belupo te je dolaskom u redove Farmaceuta postao neizostavna karika. Igrao je tada i za mladu reprezentaciju Hrvatske, a njegove zapažene partije zapele su za oko bundesligašu Werderu, no suradnja nije dogovorena.

Ostao je u koprivničkom sastavu, a s terena ga je ove sezone maknula neugodna ozljeda ključne kosti. U prvom dijelu prošle sezone nije odigrao ni jedan profesionalni susret, a u drugom dijelu sezone našao je angažman u austrijskom Hornu koji se natječe u Prvoj austrijskoj ligi, lige ispod austrijske Bundeslige.

Komentari