Čičerova drugi puta zaredom pobijedila Vlašić

Piše: evz/tportal

Objavljeno: 14.09.2011. 09:41

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: Srdjan Vrancic / Cropix

Na ovogodišnjem Hanžekovićevom memorijalu vidjeli smo veliki dvoboj u ženskom skoku u vis. Najbolja hrvatska atletičarka Blanka Vlašić bila je na kraju druga, dok je zlato uzela Ana Čičerova.

Obje atletičarke zapele na istoj visini od 204 centimetra, ali je Čičerovoj pripalo prvo mjesto jer je iz prvog pokušaja svladala letvicu na 200 centimetara, dok je Vlašić to napravila iz drugog skoka.

-Nije ovo bila laka sezona za mene, ali je lijepo što sam uspjela pobijediti. Malo sam možda bila umorna i neke okolnosti su me možda zaustavile da ovdje napravim nešto više. No, meni je veliki gušt skakati, zato sam danas bila ovdje i hvala svima koji su me podržali- rekla je nakon natjecanja Čičerova.

-Ova sezona me stvarno izmorila, bilo je tu ozljeda i svega, moram biti zadovoljna što sam u ovakvom stanju u Zagrebu skočila preko dva metra. Od Čičerove sam doživjela i drugi poraz zaredom, ali to me nimalo ne zabrinjava. Štoviše, bit će slađe to vratit s kamatama sljedeće godine-kazala je vrlo raspoložena Blanka.

Druga Hrvatica u natjecanju visa je bila Ana Šimić koja se zaustavila na visini od 190 centimetara. Uspjela je na Savi preskočiti 185 centimetra.

Izvor: tportal.hr

Komentari